May 24, 2013, 10:19 AM

Не мога да живея без любов 

  Poetry » Other
437 0 0

 

 

НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ БЕЗ ЛЮБОВ

 

 

Не ме вини за любовта

Единствена, най-истинска и вечна.


Можеш ли, обичай ме така -

От началото до безконечност.

Гореща, като огън нека бъде,

Айсберг ако трябва да стопи,


До вечността да може да пребъде,

Апогей - във него да се извиси.


Жадувай ме от всякога по-силно

И в болката дори ме искай.

Във теб ще се разлея, като вино,

Елексир любовен и пречистен.

Ярък лъч сърцето ти ще топли,


Божествен дух ще го крепи,

Една любов със хилядите вопли

За обичта ти трепетно ще бди.


Ликувай с тази обич безрезервна,

Южен полъх в твоето сърце,

Бъди и до безкрайност верен,

Обгърни я нежно със ръце,

В душата ти дано се побере.



© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??