Jan 16, 2011, 5:07 PM

Не мога да се върна 

  Poetry
925 0 7

Не мога да се върна,

няма място,

където времето да спре за двама ни.
Животи други няма...

И няма да се имаме...

Единствено във мислите и спомените,

в песента,

която ни припява лятото

и смешката,

която само аз и ти разбираме.

Във близост,

невъзможна до обичане,

сподавено сбогувам се

безгласно.

Не мога да се върна,

няма място,

където времето да спре за двама ни...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??