Sep 3, 2011, 12:00 PM

Не нейде Там! 

  Poetry » Love
702 0 7

Пътеките степни по сънища тичат.

Вятърът вече авер е с дъжда.

Момини клепки стихове пишат.

Месец занича звездица - мечта.

 

 

Малка прашинка в чужда планета,

диша Душата... Но пък я има!

Капка росица в слънце засветила!

Зунка - дъгица в бялата зима!

 

 

Тъмна Магия! Поглед в Отвъдното!

Паля свещица за твойте очи!

Нашата обич... Вселенска... Несбъдната...

Нека в Свръхнова и в лава гори!

 

 

Дали ще се срещнем... Искам да мога

Деня да дочакам... Искам за знам,

че Земната Радост е дарена от Бога,

Тук, щом те има!!! А не нейде Там...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??