Mar 18, 2021, 11:21 AM

... не обръщай Надеждата наобратно... 

  Poetry » Love
528 2 6

Твоя съм. Преди да знам.

Преди небето пролет да разпука.

Преди да се разлея в плам.

Преди от смях да съм. Преди да закапчукам.

 

И още от незнайни светове.

От думите - къдели навенчили.

Душата ми - преди да те позная - взе.

Преди да те запомня като Мили.

 

Надеждата ми наобратно не обръщай.

На смелостта ми ти държиш юздите.

Разпръсквам се на обичи. Прегръщам те.

Без теб ще бъда само в тайна скрита.

 

Ти пътя ми поведе. Заситни.

В прегръдка тоя път ми се танцува.

Земята да изплача. Да вали.

Любов, не мога с теб да се сбогувам...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??