Nov 17, 2006, 12:14 PM

Не отново 

  Poetry
811 0 1
Ако си спомниш за мен... недей тъжи
усмихни се и сълзите изтрий...
Знам... боли но човешко е това
и все пак някак го прикрий

не ме връщай на местата стари
където бяхме само аз и ти сами...
дори сам усещаш как
в сърцата ни забиваш ледени ками

Махни с ръка нехайно
проклинай всеки поглед мил
но не се забравя грешката голяма
която с години от мен си крил

Мога да простя но за кой ли път?
Съжалявам...не отново....
ти би искал пак да си с мен
аз също, но не и болката наново...

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ти би искал пак да си с мен
    аз също, но не и болката наново...
    ...
    да...(не )бихме искали това.
Random works
: ??:??