Не предполагах, че толкова боли…
Не знам дали изпитвам болка
или обидата ми повече боли?!
Не знам дали обзема ме студа
или мъката смразява ми дъха?!
Не знам защо съм силно наранена
и от сълзи не виждам нищо?!
Не знам как бих нагласила
живота си, със сили продължила…
Не знам как хаоса да подредя
в главата тежка от отровни мисли?!
Не знам ще мога ли да се простя
с годините любов и после заблестя…
Сърцето ми не бие, спря…
За болката на теб благодаря!
© Манипулирам All rights reserved.