Mar 13, 2016, 9:37 AM  

(Не)Простимо 

  Poetry » Other
527 0 7

вглеждам се

вслушвам се

търся

в радостта огорчение и вина

нещо такова присъства ли

в общата тишина

то кога се роди и порасна

разцъфтя

върза плод

кой нахрани с омраза

Любовта ни

до гроб

всички пътища стигат до Хоризонта

а пък той както винаги си мълчи

не разнищва хорската радост и болка

сбрани в човешките ни очи

само

изсипва сълзите им нощем

връз постелята на съня

обвинение или прошка

избери си сега

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??