Jul 2, 2007, 2:55 PM

Не се поддавам 

  Poetry
777 0 22
Усещам липсата,
чрез болката
там, мъничко
над слънчевия сплит,
чрез празнотата във душата
и чрез спомена,
усърдно в
дълбините скрит.
Не искам да
приема самотата
и гоня я.
Но тя напира в мен.
И моли се в
едно със суетата
да сложат стих,
объркан и студен.
Не се поддавам.
Мислите променям.
Усмихвам се.
Изпращам благослов.
На себе си
аз просто не изменям.
Тъгата не е,
мой очакван гост...

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??