Aug 4, 2018, 10:19 AM

Не се съмнявай 

  Poetry » Other
364 3 2

Аз няма да те изоставя, няма,

ще надживея всичките несгоди,

забъркали житейската ни драма,

гарнирана с неканени прокоби.

 

Аз ще остана, с тебе ще остана,

ще те подкрепям до дъха ти сетен.

Не се съмнявай, вяра имай! Няма

да чувстваш студ – ще бъда месец летен.

 

Недей да се страхуваш – аз съм тука,

дланта ми топли твоята ръка.

И знай че още в следващата утрин,

щастливи ще отпием от света!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??