Oct 9, 2007, 12:19 PM

Не си отивай, Любов! 

  Poetry
884 0 10

Не си отивай, любов!


Любов пъстроцветна, приятелко добра,

дълго те чаках отново да ме посетиш.

Дойде ненадейно, погали ме със жар,

защо пак бързаш нанякъде да отлетиш.


Сърцето ми отново се свива от болка,

очите ми, както преди, блестят от сълзи.

Дните ми отново тежат като олово,

а нощите безсънни са пак без звезди.


Поспри се, приятелко, не бъди жестока,

знам, че с много други хора те делих.

Дарих ти душата си, заложих си живота.

Не искам да те изгубя? Моля те... остани...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??