Dec 25, 2010, 8:17 PM

Не си ти 

  Poetry » Love
733 0 2

                                  Не изпадай в празни заблуди, последствията им са

                                  ужасни...


 

В шапчица на жълъд се побира

отношението ми към теб,

твоето обзело е всемира,

аз съм ти вода и хляб.


       Ти си ми доброто утро,

       аз съм целият ти ден,

       ти си с двата крака хлътнал,

       но това не буди нищо в мен.

 

Ти си ми една усмивка,

аз съм твоят смях,

ти си обедната ми почивка,

аз - курортът ти на морски бряг.

 

       Ти си ми един бокал,

       аз за теб - море от вино,

       може би за мене си чакал -

       нищо, че съм твоето фламинго.


Просто слънчев ден си ти,

аз съм жаркото ти лято,

моля те, не ми благодари -

сам насищаш битието си богато.


       Мечтите ти изпълнила съм аз,

       теб те няма в моите,

       недей изпада във захлас,

       не ще те пусна сред покоите.


Не разпилявай своите чувства,

не търси у мен голямата любов - 

тя е най-великото безумство.

Образът ти не е неин зов.

 

 

© Славяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??