Jun 10, 2008, 4:37 PM

Не свиквам с раздялата 

  Poetry
585 0 9

Изплитам те в нишка от болка,

изцеждам те в капки сълза.

Докосвам те в шепот омаен,

орисвам те в моя мечта.

 

Да идвам при теб във съня ти,

приседнала тихо в нощта.

Да сложа ръката ти в моята,

нежно да те милвам със слова.

 

Ще пулсирам в устните ти,

в сърцето горещо ще бия.

Ще държа очите ти широко отворени,

ако се върнеш - дано ме намериш сама!

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??