Mar 17, 2013, 11:25 PM

Не съм 

  Poetry » Other
723 0 4

Не съм и никога няма да бъда,

не съм била и никога преди.

Старая се понякога да съществувам,

старая се да слагам малко грим.

 

Инак все заглеждат кукла от витрина -

порцеланова изглежда, но уви -

отвътре куха е, отдавна е изгнила.

Останали са живи двете ù очи.

И гледа хора да минават,

забързани и този, както всеки ден.

Понякога се спират и се възхищават,

понякога повдигат просто рамене...

А ти стоиш безмълвно, гледаш.

Защо оставаш всеки божи ден?!

Добре ми беше да ме подминават.

Трудно е,  когато някой спре.

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??