Jun 23, 2006, 8:15 PM

Не те харесвам 

  Poetry
1437 0 35

Не те харесвам, бе. Капиш?
Какво, че лъскава ти е колата?
А този гел как го търпиш,
замазва ли ти празнотата?

Махни се, пич, върви си.
Не виждаш ли, че ми смърдиш?
А обещанията в. . . .  наври си,
не ти повярвах, бе. Капиш?

Вземи си снобарията и дим
и други като теб познавам аз.
На мен не си необходим...
колата... кажи, баба, тенкю... газ.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??