Aug 19, 2008, 12:38 PM

Не те намирах!... 

  Poetry » Love
780 0 26

            Не те намирах!...

На пясъци приличаха ръцете ми -
плаващи - към твоя бряг,
по стръмното ти шепнеха с обичане
и пак те търсеха... и пак... и пак!...

Не те намираха - разсипани -
потъваха към пукнатото сухо
и скърцаха -  вековно-хрипави -
и стенех... и потръпвах с пукот!...

Не те намирах - разпиляна -
танцувах волно!... Скитница!...
И като северно сияние -
не знаех залез - а душата?...

А душата ми е...  празна житница!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??