Oct 26, 2024, 12:52 PM

Не те забравих 

  Poetry » Love
38 0 0

Край морето
през нощта
без сърцето
с любовта.

 

С чаша водка
във ръката
и с адска болка
във душата.

 

стоя си, мисля,

плача само.
Как ми липсва
твоето рамо,

 

твоите пръсти
по гърдите.
Устни вкусни,
най-добрите.

 

Твоя глас,
мехлем за ухото.
Спах ти аз
до теб, в леглото.

 

Любов ми даде
ден, за два.
Що предаде
всичко т’ва?

 

Кво ми остави?
Свят бездомен.
От мен ограби
всеки спомен.

 

И ги хвърли
на боклука.
От болка пърли…
К’во ти пука!?

 

Че е мъка,
че боли.
Оставам тука
триста дни.

 

Всеки грях
аз тук оставих.
Теб не успях,
не те забравих.

© Krischo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??