Jul 4, 2012, 1:19 PM

Не те забравям 

  Poetry » Other
442 0 0

Нощ,

тишина,

мисъл,

време...

нощ...

надежда,

път...

не те забравям,

нямам сили за това,

идвам в съня ти,

идваш в съня ми,

не те забрявям

и тази нощ

е само наша.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??