Jan 8, 2009, 2:32 PM

Не ти се карам, миличко! 

  Poetry » Other
557 0 6
Не ти се карам, миличко! Сгреших!
Та кой на седемнайсет не греши,
кой може да е млад и да е тих,
спокоен и послушен. Да, реших,
че вече прекаляваш, ала знам,
не си виновна, че сега лудее
в теб бунтът млад. Как искам да ти дам
закрила, мъдрост, ала ти копнееш
по-бързо да откриеш този свят,
дори когато той е неприветен.
Защото си сега разцъфнал цвят
и слънцето за тебе днес ще свети.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??