Feb 12, 2011, 2:42 PM

Не тъгувай 

  Poetry » Love
822 0 8


Когато си отивам, не тъгувай,
не кътай в погледа сълза.
Щом падне здрач, отново ме сънувай -
такава, както през деня.

Нима когато сме далече
един от друг за ден, за два, за три,
копнежът парещ ще изчезне?
Не, става още по-голям дори.

Почакай ме, отново ще се върна,
по-истинска и по-красива може би.
И в нежно щастие ще ги превърна
онези мъжки, неизплакани сълзи.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??