Apr 7, 2007, 2:21 PM

Не закъснявай 

  Poetry
781 0 1
 

Скоро трябва ти да дойдеш,

ако искаш с мен да бъдеш.

Изпълнена със страшно много мъка,

нарочно или без да искам - аз го сторих

и рана дълбока във вената си аз отворих.

Мислих си, че душата си ще спася така.

Не ме гледай така!

Направих го за да си върна любовта.

Алената кръв си течеше на воля,

а аз вече нямах сили даже да се моля.

Но не идвай прекален късно,

защото може да съм в гроб студен

и тогава ще целуваш букви вместо мен.

Моля те, ела, кръвта и болката ми спри

и обещай, че нищо нас не ще раздели...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??