Dec 30, 2006, 12:47 AM

Не заспивай 

  Poetry
648 0 11

Не заспивай,
в полусън ме виж –
обвита съм със сребърна мъгла,
косите ми атлазени се спускат по гърба,
очите ми – омайни две звезди,
а устните – знам, за тях копнееш ти...

Над теб ще се надвеся бавно,
мъглата ще разсея плавно,
с очи ще те изпия жадно...
С коси ще те погаля,
с ласки желание у тебе ще разпаля
и с устни ще го изгася...







© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??