Jun 13, 2024, 1:26 AM

Небесна присъда! 

  Poetry » Civilian, Other
275 0 0

Бог и Богородица свята, над Русия денонощно бдят,
всички "онез" взети заедно..истината няма да устоят!!!
Русия е мощ велика, с корени на великите творци....Идилия,
Падала,ставала и...с вяра е запазила Православната Религия!

 

Нима не виждате,колко жалки егоисти сте..Вие разпределители,
Питам..,Вие ли света създадохте, нищожни...и жалки уязвители?
Бога наш "разплакахте"....с търпението му дълго злоупотребихте,
Запомнете.. със злодеянията си....., присъдата си,  сами заявихте!?

 

 

12.06.2024-Виена

 

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??