Feb 9, 2010, 8:15 PM

Неблагодарник 

  Poetry » Love
1037 0 2

                                Неблагодарник
Отиваш си просто внезапно...
без дори дума да ми кажеш.
Трябваше да ти кажа,
че без теб не мога да живея.

 

Кажи, неблагодарнико,
защо си тръгваш?
Аз можех живота да
си дам за теб.
Кажи, неблагодарнико,
защо си тръгваш?
Аз и сърцето си дадох на теб.
Кажи, неблагодарнико,
защо си тръгваш -
поредната друга ли ще търсиш.

 

Отиваш си толкова бързо
и оставяш мъката ми вътре в мен,
в чашата търся аз утеха
и търся друг, който да те замени.

© Рангел Нихтянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??