May 2, 2007, 10:13 PM

Недей! 

  Poetry
946 0 2

За какво ти е моя адрес?
Не пиши и не идвай, не се и обаждай!
Даже мислите свои не пращай към мен,
повече стария огън в мен не подклаждай!

Не ме карай вече да тръпна,
да се свивам в конвулсии нежни от жарка любов,
остави ме горчивия хап сама да преглътна,
да поплача безмълвно, да викам без зов!

Недей! Повече не се завръщай!
Нямам сили да превъзмогна това.
Нямам нужда дори и от тебе.
Имам нужда да остана сама.

© Магдалена Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако героинята от един твой стих си ти,значи имаш дете.
    Никога няма да си сама...
    Болката е толкова грозна,а ти твориш за нея такива красиви неща
  • Не! Не оставай сама!
Random works
: ??:??