Mar 17, 2008, 6:12 PM

Недей 

  Poetry » Other
513 0 2
 

Недей

Недей прекрачва моите владения,
за тебе вече са необитаем храм,
не ме изпращай със знамения,
аз няма да се върна пак.

Недей се моли ти сама в нощта
да върнеш моята любов сега,
недей за всичко - вече късно е,
забрави ме, както те забравих аз.

Недей се влачи по колене в краката ми,
молеща за моята любов,
недей, и друга обич потърси сега,
и аз ще я намеря някой ден.

Недей прекрачва моите владения,
за тебе вече са необитаем храм,
не ме изпращай със знамения,
аз няма да се върна пак.

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз те поздравявам, страхотен е стихът ти! Желая ти скоро да намериш своята любов, а междувременно продължавай да пишеш все такива хубави стихове
  • Поздрав за хубавия стих,Иван!
Random works
: ??:??