Dec 16, 2020, 1:21 PM

Недей да питаш 

  Poetry
385 8 25

Недей да питаш

колко ме боли,

и виното дали не ме убива.

Пиянството си има

сто вреди,

обаче за умиране не стига.

 

Недей да питаш как съм и дали

под бръчките,

съм мъничка и слаба,

защо съм с нагримирани очи,

дали не прекалявам с

шоколада.

 

 

Недей да питаш

имам ли дете,

мъжът до мен дали е от чужбина,

разделям ли

стотинката на две

и колко пъти мога да умирам!

 

Аз нищо,

нищо,

нищичко не знам! -

за теб, за мен, за твоите въпроси.

Недей да питаш колко съм сама,

и колко много те обичам.

Още..

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??