Mar 15, 2012, 6:51 PM

Неделно утро 

  Poetry
2088 1 11

 

 

Неделно утро, улицата спи,

а слънцето усмихва се сънливо.

Във стаята е много, много тихо,

кафето недокоснато изстива.

Една самотна чаша аромат,

подправена със спомени и липси,

когато е за двама - благодат,

проклятие, когато е единствена!

Неделно утро, стаята мълчи,

намирам сили пак да я усмихна,

навярно тя ще може да прости,

далечните ми, неприлични мисли.

Една самотна чаша аромат

очаква вече топлите ми устни,

бих искала да бъде благодат...

Но тази чаша още е безвкусна.

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??