Mar 9, 2011, 10:08 AM

Неизпратено 

  Poetry » Phylosophy
573 0 0

 

 

Неизпратено писмо
са мислите ми към теб.
Нестихващо "защо?"
звучи във мен като ек.
Имам полет без посока,
един път без адрес...
Живот без насока
ли се превърна мойто днес?
Неизпратени думи,

изгубени във времето помежду ни...

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??