Mar 2, 2009, 12:06 PM

Неизпратено писмо 

  Poetry » Love
640 0 3
Имах аз един живот – за тебе само го живях!
Имах аз едно сърце – да го подаря на теб избрах!
И мислих си, че всичко съм ти дала, за да бъдеш ти щастлив!
Ала знам сега – дала съм ти грешните неща!
Ти не искаш любовта ми,
ти не искаш нежността ми,
грижата ми все ти пречи
и стоиш от мен далече.
Еми... щом така го пожела, нека бъде днес така.
Самотата ще прегърна и на тебе гръб аз ще обърна.
Очите ми за тебе няма да заплачат,
сърцето ми за тебе няма веч да страда,
ръцете ми теб няма да прегръщат,
душата болка няма да преглъща!
........................................................
И няма вече да съм тъжна – живота искам да си върна!
И знаеш ли какво открих?!
Навън от този тъжен свят има друг – много по-красив!
Има слънце и луна, има и звезди, има и приятелска ръка...
Има го и пак смеха... Едно нещо няма там и това си ти...
................
А толкова исках живота си да ти отдам!...

© Сянка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??