Jun 15, 2009, 10:03 AM

Нежността 

  Poetry » Love
766 0 14

Така исках да ти дам нежност...

Тази, която стотици години събирах...

Уби я глупавата ми небрежност

и погледът празен подире ми.

 

След това, щом веселбата притихне

ще остана сам, с чаша в ръка,

а ти нежността ще викаш, но тихо е...

Моята голяма нежност умря...

 

Разбра, че напразна е твойта молба.

Крива усмивка на устата ще слезе...

Друга нежност си потърси за съдба-

Чуждата! Ненужна да влезе...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??