Nov 20, 2008, 7:53 PM

Нека да съм спомен 

  Poetry » Love
533 0 2
Днес е моят ден във теб,
идвам преоблечен като спомен,
пред портите заключени съм...
на сърцето!
Все тъй скитащ и бездомен.

Спомни си, дай ми ден живот,
аз ще съм добър, познаваш ме,
"душичка"...
По въглени ще стъпвам, те ще догорят,
мен и моите молитви.

Не искам да оставам страшно неразбран,
в душата ти да бъркам няма да посмея!
За ден безкрайната любов ще дам.
И вечерта отивам си със нея.

А ти недей да рониш сълзи.
Дойдох да те зарадвам! Чест!
Усмивката от спомена изплува...
Нека да съм спомен! Само днес!

© Георги Зафиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми харесва как пишеш!
  • Нека да си спомен! Само днес!
    Толкова на дълбоко влизаш в душата!
    Поздрав, мило момче!
Random works
: ??:??