Oct 22, 2008, 8:37 PM

Нека и тази вечер бъда твоят клоун 

  Poetry » Love
732 0 3
И ето, заради теб се усмихвам,
усмивката ми никога не е била по-фалшива,
но трябва да прикрия болката пред теб,
трябва да се преструвам, че нищо не се е случило.

Нека и тази вечер бъда твоят клоун,
нека и тази вечер те карам да се смееш,
нека и тази вечер да ме боли така силно,
нека и тази вечер да ми разбиеш сърцето.

Уморих се да слушам лъжливите ти мили думи,
не намирам вече надежда в тях, а само болка,
това ще е поредната вечер, в която ти ме лъжеш,
това ще е поредната, в която ще те изгубя.

Изгубих своя път някъде там, между всичките лъжи,
сега се скитам в мрака, сред болка и омраза.
Поредната вечер в която ти оставаш сляпа,
не, не можеш да видиш истинското ми състояние.

Виждаш ме усмихнат, а аз съм емоционална развалина,
не можеш да го видиш, защото никога не ти е пукало,
никога не можа да ме разбереш, дори и не се опита,
а когато дойде моментът, просто каза "СБОГОМ".

В момента, в който ме остави със кървящо сърце,
аз се пречупих под натиска на разбитото сърце,
не минаваше ден, в който да не плача с часове,
изгубих вяра в живота, изгубих вяра в себе си.

С течение на времето мислих, че те обичам,
а после, че те мразя, но накрая осъзнах,
че съм безчувствен към всичко и най-вече към теб,
осъзнах, че си ми безразлична и...

              ... просто продължих своето падение...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Човек или обича силно или мрази силно-безразличието е просто отчаяние...
  • ще ми се да не ми е познато... ;( Иначе е много хубаво...Поздравчета...!
  • безразличието е най-страшното нещо, което може да ти се случи.. затова не бъди безразличен! чувствай, мрази, обичай, пиши и ще спреш "своето падение", сигурна съм! има толкова много емоции в теб! поздравявам те за хубавото стихотворение! с обич
Random works
: ??:??