Jun 5, 2013, 1:41 PM

Немирна лукова главица 

  Poetry » For kids
750 0 3

Главица лук обелих вкъщи.

Палтото ù свалих на стола.

Тя взе да се люти и мръщи -

остана си по камизола.

След туй сълзици едри рони

за братята си от тигана.

Със ножчето безспир се гони,

ала накрая то я хвана.

Немирна лукова главица!

В бульона важно, гордо крачи,

подобно някаква кралица.

И мен накара да заплача.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??