May 25, 2007, 8:39 AM

Необятно 

  Poetry
554 0 3
Пътища светли, далечни, безкрайни,
пътища тъмни и малко потайни,
по вас коли милиони летят,
край вас водоскоци пенливи шумят,

поляни се стелят, цветя ги покриват,
гори зеленеят, светлина ги облива,
небето синее и слънце блести
и в таз дивна прелест самичък си ти.

Самичък с мечтите, със мислите свои,
самичък с надеждата, скрита в душата
и всичко за миг се превръща в история,
защото светът е така необятен.

© Яница Ботева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??