Dec 27, 2007, 8:44 AM

Непонятно 

  Poetry » Love
663 0 20

 

 

Понякога пристигаш във съня ми.

Както винаги - пределно непонятен.

Очите ти докосвам със дъха си,

очите на неизживяно сладострастие.

 

Понякога те гоня... От деня си.

Нахално се прокарваш като сянка,

по струните пресъхнали в смеха ми,

а всъщност съм щастлива. Странно!

 

Понякога те мразя... до отричане!

(Нередно е да се обичат спомени!)

Незживяното по вените се стича,

a след него шепне тихо болката!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??