Nov 14, 2018, 8:16 PM  

Неразказана 

  Poetry » Love
658 0 3

Разкажи им за мен.

Разкажи на жена си,

на сестра си

и на майка си разкажи.

 

Как ме крадеше

от моите малки дървесни креватчета

бях твоя, а пред вратата ми - токчета.

 

Разкажи им за мен

и на децата си разкажи

как влюбен пред мене стоеше

на колене паднал

и ръката моя държеше

 

Хиляди нощи в студа те завивах

премръзнал от всички

с целувките мои, аз всичко изпивах

 

Разкажи им за мен

защото времето отминава

а без любов, сърцето се разболява

 

Душата си в кошница носиш

и хиляди улици прекосява, 

да ме търсиш, 

от отсъствието мое ще онемяваш

 

Ще страдаш болезнено

че за мен не разказа

рани ще имаш дълбоко раздразнени

че от света скри ме

и на никого не ме показа.

© Любов Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??