Jan 10, 2012, 3:49 PM

Нещата от живота 

  Poetry » White poetry
1655 1 22

  СНЯГ -

              чиста,

                         бяла 

                                 душа.

 Утринна замръзнала сълза.


 ЗВЕЗДА -

                  изгряла

                               в  безлунно небе.

 Озарила самотно сърце.


 ЛЮБОВ -

                 вдъхновила

                                     красиви 

                                                   слова.

 Дарила с плам всяка мечта.

 

 РАЗДЯЛА -

                      разплакала

                                          верни 

                                                    очи.

 Убила щастливите дни.


 ЖИВОТ -

                  с обич 

                             и песен

                                          живян.

 Неповторим,  вълнуващ, голям.


 СМЪРТ -

                 естественият,

                                      нормалният

                                                         край.

 Сбогуване със земния рай.


 СПОМЕН -

                     достоен, 

                                   заслужен 

                                                   финал.

 Жив, ако си давал без жал!




© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??