Oct 1, 2009, 4:44 PM

Несравнима харизма 

  Poetry » Love
463 0 1

Рисувала съм те милиони пъти,
с бои, с сълзи, с каквото съм намерила.
И търсих следите от дъха ти,
сама забравила да дишам във безвремието.

Рисувах те в натюрморти и пейзажи.
Рисувах те припаднало и бясно.
Рисувах те фанатично и маловажно.
Рисувах те в мрака и чаках да стане ясно.

И стана изгрев! Не си бил в картините -
с дъха ми си дишал по рождение.
И днес гледам платната - перфектни до примиране,
но несравними с твоята харизма са нарисуваните видения.

01.10.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??