Dec 10, 2009, 8:39 AM

Нестихващо… 

  Poetry » Love
1773 0 12

                                     Нестихващо…

 

                     Несресани отблясъци на залеза в косите

                     разстилат се край твоите ръце.

                     Поемаш дъх и нежно шепнеш име,

                     което си бленувал неведнъж в сърце…

 

                    И учестено дишане разпуква тишината...

                    Забързано се смесва с полъха на вятъра.

                    Къде сме? Дали не покоряваме Луната?!...

                    Аз няма да поискам сега да разбера…

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  1479 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??