Oct 9, 2010, 12:57 AM

Неусетно 

  Poetry » Love
1047 0 12

Неусетно нощта ни докосна

и на пейката тихо се сгуши,

а  косите ти с капчици росни

полуделият вятър промуши...

От звездите мечтите се спуснаха

и целунаха плахите устни,

а прегръдките в мрака препуснаха,

тъй желани и галещо-вкусни...

Ти не искаше лятната буря

да удави във страсти зората,

ала изгревът ни изпревари

и дари със любов тишината...

 

 

 

 

 

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??