Mar 11, 2010, 10:43 PM

Невежеството, казват, е блажено... 

  Poetry » Other
789 0 3

Нито ред не мога днес да ти напиша,

излишно ще е всичко казано...

Изписа се моливът и се свърши листът,

боли, когато е отлагано...

 

Не бих могла за тебе да пробягам

онези мили в маратон със времето.

Че то спечели, а аз оставам

сама със себе си и бремето.

 

И няма да намериш и парче от мене,

за което да ми кажеш, че е ценно.

Забравих те, прогоних те... Готово!

...Невежеството, казват, е блажено...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??