Sep 16, 2008, 7:00 PM

Невидимо признание 

  Poetry » Phylosophy
657 0 2
В търсене на точния човек,
намирах разни своеволия.
И без вина, и без целебен лек,
откривах пътища в безброя.
Не търсех теб, нямах и причина
да стоя под мрачното небе,
не можех аз да съм щастлива
наред с това тежащо бреме.
Съжалявам, може би за нищо,
живот изящен като миг,
да търсиш нещо без да имаш време
и да търкаш с гума спомена изтрит...

© Красимира Баротева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??