„Посвещение на жертвите от гр.Беслан-Русия"
Невинни жертви
Хиляди рози
не ще върнат усмивките
на Вашите близки изстрадали.
Мили, невинни звездици!
Хиляди думи не ще ги накарат
плача им да секне сега.
Милите майки.
Мили невинни деца!
Без време откъснати,
пролетни нежни цветя.
Простете ни мили,
че безмълвни стоим.
За тероризма заклехте ни -
"Зорко да бдим"!
Милиони свещици,
в нощно небе
запалихме всички
последните жертви, Вие да сте!
Мили, невинни,
Руски деца.
Не ще забравя!
Не ще и простя!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.
надолу съм съгласен... просто ми припомни... и това ми беше първосигналната реакция...
П.П.на "Червения кръст" е "рекламата"...