Jun 5, 2010, 8:57 PM

Невинно 

  Poetry
639 0 6

Изпуснах тук един от световете си,

тук някъде,

зад синята завеса

и той, като сълзливите капчуци,

ще се стече

невинно от перваза,

ще помете срама на тротоарите,

и със дъжда

от мен ще си отдъхне.

А аз ще се задъхам пак по него,

привикнала,

със притъпени пръсти,

ще се оглеждам в локви

и чадъри,

докато някой тук,

невинно от перваза,

изпусне в мен

един от световете си.

© Ася All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??