Jan 12, 2006, 9:07 PM

Невинно лице 

  Poetry
1209 0 7
Изгрява светлата луна,
 звездите избистрят небето,
 вятъра препуска като хуна,
 удряйки нежно лицето.
 
Руси къдрици в нощта,
осветяват с лъчите света,
по-светъл кичур от свещта,
една реална красива мечта.

Очи като бисер в кутия,
 гледат с обич непрежалима.
 Лицето вълшебна магия,
с душа така уязвима.

Момиче така доверчиво,
толкова обич и измама събрало,
 не оставяй сърцето си така горчиво,
 а събери радост за която е мечтало.


Посветено на Елина Димитрова

© Иван Кирчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??