Apr 11, 2012, 10:25 AM

Невъзможна любов 

  Poetry » Love
3511 5 8

Някога ще се случи вълшебство 

и безличните ни, сиви светове 

неизбежно ще се срещнат. 

Ще си кажем с теб "Здравей". 

 

Ще целуна топлите ти устни, 

ще последвам тихия им зов,

като бяло цвете ще разцъфне 

невъзможната любов. 

 

Пълня куфарите си с мечти. 

С какво ли? Все едно... 

За себе си разказвам стих 

и за тебе - невъзможната любов. 

 

Очите ти за мене са огньове, 

прегръдката ти - моето легло... 

Просто се случи... Няма виновен 

за тази невъзможна любов. 

 

Някой ден ще се случи вълшебство... 

Някой ден високо над света 

душите наши ще се срещнат 

и ще е възможна любовта... 

© Алекс Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??