Jan 16, 2011, 12:58 PM

Незабравимо 

  Poetry » Love
698 0 3

Ще седна с теб на пейката във парка,

 ще те целуна и ще си замина,

 луната ще е нокът - толкоз ярка,

 а споменът - красив като картина.

 

 И ще те виждам във съня си нощем,

 и ще ме следва споменът кат призрак,

 а аз ще искам само малко още

 да продължи сънят - това ще искам!



© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??