Sep 17, 2018, 12:39 PM  

НеЗависими 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
304 1 0

Ех, какво е да си независим –

твоето от тебе да зависи?

Щом си независим – не си хрисим

и крилата не държиш ги свити.

 

Независим си… и незавит си…

Всеки тайно търси да покрие,

свойта плът и недостойна мисъл.

Не! Зависим! – другото се бие!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??