Oct 18, 2007, 12:37 PM

Ничия 

  Poetry
1418 0 13
                                                                                                   на Лятото и Него с обич!

Когато си отида, след мен ще остане парфюмът ми
полепнал в чаршафите, където любил си ме нежно...!

Когато си отида, след мен ще остане следа по прозореца,
скрита в тъжната, осиротяла мигла на  спрелия дъжд...!

Когато си отида, след мен ще остане следа по дърветата,
скрита във мъха, обгърнал кората на обезлистените клони...!

Когато си отида, в очите ти ще останат усмихнати точици
от взрива на нашето, истински  почуствано  Лято...!

Ще е в спомени... всичко!

Тогава зимата - ялова, ще промуши ръцете  си снежни
през гривата на Еднорога - огнен, който живее в мен...!


За да сграбчи и смачка сърцето ми - пъстрото, светлото
и да не чувствам - нищо, за да съм ничия - винаги...!!!

18.10.2007г.

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??