Dec 31, 2010, 2:26 AM

Ничия земя 

  Poetry
529 0 0

Кой изгрев посрещаме?

Кои сме ние - точки в хоризонта?

Перото пресъхна...

Никой от нас не е съдник.

 

 Пресъхна животът...

А не оставихме нищо!

Дали не бяхме сред убийците?!

Нали вярвахме?!

Нали помагахме?!

Нали обичахме?!

 

Червено утро!

Никой не помни нашите мисли!

 Не помнят нас!

Но нима се чудим?

Превзет вопъл!

Накрая - само гротеска!

Това сме...

 

Какво оставихме?

Или просто ще ни пропусне историята?

Като голямо черно петно...

Но и кой ли бе нашият извор?!

 

Жега...

Мраз...

Има ли още разказвачи?

Екстремно време!

Има ли, има ли  някой?!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??